VERHUUR
Iedereen kan leren drummen en zolang we nog geen USB poort achter ons oor hebben om drummen te downloaden zullen we vlieguren moeten maken.
Oefenen, oefenen, oefenen, je hoort het Léon continu zeggen, hoe meer tijd je besteed aan drummen, des te betere drummer je wordt.
Hoeveel tijd wil jij aan drummen besteden?
Je kan leren drummen in onze wekelijkse drumlessen en ook dan maak je voorderingen maar wil je sneller leren dan kan je meerdere drumlessen per week volgen of je haalt een drumstel in huis.
Om de buren te vriend te houden verhuren wij elektronische drumsets, ideaal om stil te oefenen.
Je kan ook een drumstel kopen maar als je het een tijdje wilt uitproberen kan je bij ons ook een drumstel huren
voor € 40,00 per periode/ 4 weken.
De huurperiode is minimaal 3 periodes dit is een serieuze tijd om drummen uit te proberen en het is gelijk een drumstok achter de deur.
Wil je na 3 periodes stoppen dan kan je het drumstel per periode terugbrengen.
Wil je het drumstel toch liever kopen, dan halen we de helft van het betaalde huurbedrag van het aankoop bedrag af, op deze manier is het niet allemaal “zonde geld”
Zie het schema verder op de pagina.
De drumstellen worden compleet verhuurd incl. Kruk, hoofdtelefoon, lessenaar/tablet houder en AUX kabel zodat je je muziek van je telefoon samen met de drums door één hoofdtelefoon hoort, Badoem, Pats!
Nu heb je geen reden meer dat je niet kan oefenen, Tatatataaa!

Algemene voorwaarden:

Betaalvoorwaarden:

Betaling van het huurbedrag geschiedt vooraf aan het begin van een periode via automatische incasso, bij stornering of andere reden waardoor automatische incasso niet mogelijk is zal LeonDrums een betaalverzoek sturen en behoudt LeonDrums zich het recht om een incassoprocedure te starten.
De hieraan verbonden kosten komen ten laste van de huurder.
Wordt het gehuurde drumstel niet teruggebracht behoudt LeonDrums zich het recht de verkoopprijs die op de huurovereenkomst staat in rekening te brengen.

Huurperiode:
De minimale huurperiode is 3 periodes
Daarna per periode opzegbaar.
Let op ! Het drumstel moet voor het begin van de nieuwe periode terug zijn anders brengt LeonDrums de nieuwe periode in rekening.

Aansprakelijkheid:
Na ontvangst van het drumstel (zowel indien door verhuurder afgeleverd als zelf door huurder afgehaald en vervoerd) is huurder geheel aansprakelijk voor diefstal, vermissing of beschadiging hiervan.
Ingeval van diefstal, vermissing of beschadiging zullen door LeonDrums kosten voor vervanging van de betreffende goederen aan huurder in rekening worden gebracht.  
Op het moment van levering dienen de goederen door huurder te worden gecontroleerd.  
Eventuele klachten van huurder dienen terstond aan LeonDrums kenbaar te worden gemaakt.
De goederen zullen bij terugkomst door LeonDrums worden gecontroleerd op volledigheid en eventuele gebreken/beschadigingen.  
De bevindingen van LeonDrums zijn in deze bindend.