GROEPSLES DRUMMEN,
Ja, Ja, drummers in een groep en dan lesgeven, dat zal een hoop herrie zijn, ik hoor het je denken, lees dan hieronder hoe wij jouw kunnen leren drummen in een groep met de kwaliteit van privéles of bekijk de video.
Groepsles drummen doen we bij LeonDrums met Elektronische drumstellen en tablets.  
In de groep zitten max. 10 drummers allemaal achter een eigen elektronisch drumstel met een koptelefoon.  
De drumleraar zit goed zichtbaar voorin en het boven aanzicht van het drumstel word d.m.v een beamer op de wand naast de drumleraar geprojecteerd, zodat je ook achterin de groep goed kan zien wat er wordt uitgelegd.  
Doordat iedereen een hoofdtelefoon op heeft om zijn eigen drumgeluid goed te kunnen horen, horen ze ook door deze hoofdtelefoon de uitleg van de leraar.  
Met ons communicatie systeem kan de drumleraar de hele groep in zijn geheel aanspreken maar ook individueel met je praten of groepjes maken en we kunnen ervoor kiezen dat je elkaar wel of niet kan horen, met dit systeem kunnen we als het ware de muren verplaatsen in een groep waardoor je geen last hebt van elkaar.
We beginnen de groepsles met gezamenlijk inspelen, hiervoor gebruiken we de klassieke rudiments maar dan spelen we ze over het hele drumstel, leerlingen die al langer drummen krijgen extra klappen want ook al drum je in een groep wij vinden dat iedereen op zijn eigen niveau moet kunnen leren drummen.  
Na de warm-up starten we de tablet op, doordat de niveaus verschillen in een groep werken we met tablets, de drumvideo’s zijn zo opgebouwd dat deze video’s stap voor stap zijn te volgen en het is ook zeker de bedoeling dat je met de drumlesvideo meedrumt.  
Iedere leerling oefent zijn eigen drumles en de leraar kijkt mee over je schouder, kan met je meeluisteren, mee drummen en met je praten terwijl de rest van de groep z’n eigen drumles aan het volgen is op de tablet.  
Heb je een vraag dan kan je natuurlijk old school je vinger in de lucht steken maar omdat drummers toch niet stil kunnen zitten druk je het lampje aan wat aan je drumstel hangt, in de tussentijd ram jij ff lekker op het drumstel en als de drumleraar klaar is komt hij vanzelf naar je toe, BAM!  
Als toegift spelen we met de hele groep op een populair liedje mee, vaak met de oefening die je net hebt geleerd.
Met deze drummethode kan iedereen op zijn eigen niveau leren drummen en is er individuele aandacht voor de leerling in een groep.  
Deze manier van drumles geven is voor de beginnende drummer net zo goed als onze drumles op maat en het is nog een stuk goedkoper ook

 • 45 min drumles, €50,00 per 4 weken inclusief de online lessen op www.leondrums.online
 • Vanaf 7 jaar
 • 4 dagen per week
 • Eigen elektronisch drumstel met hoofdtelefoon
 • Leren drummen op je eigen niveau
 • Individuele aandacht
 • Met de kwaliteit van drumles op maat
 • 3x goedkoper dan drumles op maat 
 • Afspraak zelf vast of flexibel inboeken in het reserveringssysteem.
 • Per periode opzegbaar

Prijzen

 • 1 Persoon 1 keer per week les € 50,- per 4 weken
 • 2 Personen of 2 keer per week les € 90,- per 4 weken
 • 3 Personen of 3 keer per week les € 120,- per 4 weken

Kan je van onze unieke drummethode nog geen voorstelling maken?
Boek dan een Meet & Groove voor € 15,00

Leer drummen samen met familie of neem meerdere keren per week les