Drumles op maat

Drumles op maat bij LeonDrums doen op twee akoestische drumstellen in geluidsdichte studio’s , het linker drumstel is voor de leerling en de rechter is voor de drumleraar met laptop en een mengpaneel voor de geluidsinstallatie.
De bladmuziek/muzieknoten worden op het scherm aan de muur voor je geprojecteerd.
Als je de basis hebt doorlopen, gaan we dieper op de drumstof in, naar jouw behoefte en wat de drumleraar belangrijk vindt om van jou een betere drummer te maken.
Tenslotte is Drumles op maat drummen letterlijk en figuurlijk maatwerk bij LeonDrums.
We besteden veel aandacht aan techniek, niet schrikken we spelen de rudiments niet alleen op één trommel maar we nemen het hele drumstel te grazen.
Techniek wisselen we af met fills, grooves en we drummen met bladmuziek een heel liedje na.
Jaja je gaat noten leren lezen, niet schrikken wij als drummer hebben de makkelijkste noten die er zijn, we gaan het je stap voor stap leren en later als je denkt dat je noten kan lezen gaan we ze leren opschrijven maar daar beginnen we pas mee als je eraan toe bent en als je het leuk vind om te leren. We maken video opnames van je les of liedje om jezelf terug te kijken, super confronterend maar je leert hier heel veel van.
Ook maken we video’s om je drumles/oefeningen terug te kijken thuis.
Je oefeningen, bladmuziek en video’s worden digitaal verstuurt via whatsapp zodat je weet wat het drumwerk is voor deze week.
In de drumles op maat besteden we veel tijd aan je vragen, tuurlijk willen we bepaalde technieken er doorheen drukken maar wij vinden het net zo belangrijk dat we op jouw behoefte inspelen en onze taak is om jou zo goed mogelijk daarin te begeleiden.
We begeleiden leerlingen in het spelen in een band; hoe bereid je de liedjes voor, hoe bereid je audities voor, hoe repeteer je met een band, drummen met metronoom/click, hoe kan jij als drummer de band “leiden”, tenslotte zijn wij de belangrijkste van de band, (hier denkt de zanger en gitarist anders over) maar eigenlijk zijn wij de dirigent van de band, en we helpen je met de voorbereiding op je muziekopleiding.

Stuur een mail naar info@leondrums.nl voor meer informatie over drumles op maat